Meer dan 25 merken

Garmin TPMS bandenspanningsmeter

Schrijf de eerste review van dit product

Eenvoudig je bandenspanning controleren

Met ons bandenspannningsmeetsysteem (TPMS) kun je de bandenspanning  van je motorfiets snel en gemakkelijk in de gaten houden terwijl je rijdt. Het systeem werkt met maximaal 4 banden in elke configuratie (niet bedoeld voor gebruik bij auto's). Er is één TPMS-sensor vereist  voor elke band (afzonderlijk verkrijgbaar; alleen voor metalen  ventielen).

Bandenspanningsgegevens in een oogopslag

Bevestig 1 TPMS-sensor op elk metalen ventiel en koppel daarna TPMS met de Garmin Zumo 390 & 590. Het TPMS-systeem maakt gebruik van ANT-technologie om de meetgegevens draadloos naar je zumo over te brengen. Deze real-time gegevens worden direct op de zumo weergegeven.

Met TPMS kun je aangepaste drempelwaarden instellen. Als de bandenspanning verandert, geeft TPMS een waarschuwing. Met TPMS kun je ook bandenspanningstrends over verloop van tijd controleren. Zo kun je een langzaam leeglopende band detecteren voordat het een groter probleem wordt.

Klein en slim

TPMS is de kleinste bandenspanningssensor voor motorfietsen op  de markt. De TPMS-sensor wordt gevoed door een batterij die tot 18  maanden meegaat, afhankelijk van individueel gebruik. Voor een langere levensduur van de batterij beschikt TPMS over een spaarstand. De sensor wordt pas "wakker" wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Segment Custom, Enduro, Sport, Tour, Urban
Motormerk(en) Universeel
Merk Garmin
Materiaal Kunststof

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 94,95
Gratis verzending!
OF

Garmin TPMS bandenspanningsmeter

More Views

Segment Custom, Enduro, Sport, Tour, Urban
Motormerk(en) Universeel
Merk Garmin
Materiaal Kunststof

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf uw review over Garmin TPMS bandenspanningsmeter