Meer dan 25 merken
 
 
 
 
NAJAARSSHOW
zaterdag 1 oktober a.s.
9:00 t/m 20:00 uur
 
(MOTORPLAZA HEERENVEEN)
 
Tijdens onze najaarsshow hebben wij spectaculaire aanbiedingen!
 
50% KORTING!! In de kledingshop elk 2e artikel voor de helft van de prijs*! Als klap op de vuurpijl geldt dit ook in de outlet!
De korting loopt hierdoor enorm op!!
Als voorbeeld de collectie X-lite helmen. Deze zijn in de outlet reeds afgeprijsd met 50% korting. Stel de helm kost €500,- dan is de outletprijs €250,-. Als u op 1 oktober 2 items koopt dan kost de 2e helm nog maar € 125,-!!
 
VROEGE VOGELS hebben deze dag geluk! De eerste 20 klanten die in de kledingshop een aankoop doen met een aanschafwaarde van €100,- of meer krijgen een onderhoudspakket t.w.v. €25,- helemaal gratis. Maximaal 1 per persoon.
 
MOTOREN VOOR MEENEEMPRIJZEN! Er is speciaal een tent ingericht met motoren voor meeneemprijzen! Deze motoren zijn super scherp geprijsd!
 
1 JAAR GARANTIE! Bij aanschaf van motoren boven de €6000,- krijgt u 1 jaar garantie!!
 
NIEUWE BANDEN! Alle op de SuperSaturday verkochte motoren worden op nieuwe banden afgeleverd!
 
SNACKS/MUZIEK/DJ Op zon mooie dag moet ook uzelf misschien even bijtanken. Er is een snackwagen aanwezig, alle snacks kosten speciaal op deze dag slechts €1,- per item. Ook is er gezorgd voor muziek/DJ.
 
KIDS Ook aan de kinderen is gedacht! Voor de kinderen is er een springkussen, ze kunnen zich laten schminken en ook is er een oppas aanwezig.
 
SUPERSALE! Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, sluiten wij de dag af met de supersale in de outlet!!
Sla u slag tussen 18:00 en 20:00uur want dan gaat de outlet LEEG. Alleen in deze 2 uren geldt de regel dat u op de aanbiedingsprijs nog eens 25% EXTRA korting krijgt!
 
Wij doen ons uiterste best om er een super geslaagde, gezellige en leuke dag van te maken met elkaar! Hopelijk zien wij u ook Zaterdag 1 oktober a.s. tussen 9:00 en 20:00 uur in onze vestiging in HEERENVEEN.
 
 
 
 
* korting geldig op laagst geprijsde artikel
* SuperSaturday acties kunnen niet gecombineerd worden
* korting geldig op huidige voorraad, niet op bestellingen
* alleen geldig op kleding, helmen, laarzen en handschoenen
* korting niet geldig op accessoires (zoals sokken, kollen, rugtassen etc)
 
Let op! De SuperSaturday is alleen in onze vestiging in Heerenveen.
De vestiging in Groningen is zaterdag 1 oktober gewoon geopend van 9:00 - 17:00 maar hier zijn verder geen bijzondere activiteiten georganiseerd.
 
 
 
 
Motorplaza is 1 van de grootste motorkledingleveranciers in Nederland.
Wij hebben alle toonaangevende merken in huis.
En in Heerenveen tevens een outlet waar alleen al 1.000 helmen, 200 lederen combi's, honderden textieljassen enz enz voor zeer scherpe prijzen te koop zijn!
 
 
 
 
 
 
 
 
Groningen, Kieler Bocht 57, tel: 050-5470100
Heerenveen, Mars 24, tel: 0513-683239