Meer dan 25 merken

Introductie BMW K 1600 B

 
 
 
 
In deze nieuwsbrief:
 
* Introductie BMW K 1600 B
* Dé ultieme Spaanse circuitweek: Cartagena en Valencia
* Lessen op de BMW G 310 R
* Dure vakantie gehad? Maar toch een nieuwe motor willen?
* Maandaanbieding: BMW Motorrad Motorsport Rugzak
* Nieuwe Airbag pakken van Alpinestars binnenkort leverbaar
 
 
 
Introductie BMW K 1600 B
 
vanaf 9 september bij Motorplaza
 
Je honger naar asfalt is onverzadigbaar. Kilometer na kilometer. Altijd op weg naar een nieuwe horizon. Als je jezelf hierin herkent dan is de BMW K 1600 B Bagger de motorfiets voor jou.
 
De Blackstrom Metallic lak geeft de Bagger, samen met de verschillende zwarttinten, zijn vorm en uitstraling: imposant en soeverein.
Het verkorte windscherm en de opvallende achterkant met in de koffers geïntegreerde LED-knipperlichten en remlichten definiëren stijl. De zwarte 6-cilinder completeert dit karaktersterke totaalbeeld. Met het standaard aanwezige buisvormige stuur zet je met de Bagger eenvoudig koers richting horizon.
 
 
Vanaf 9 september is de BMW K 1600 B bagger bij Motorplaza te bewonderen.
 
 
Dé ultieme Spaanse circuitweek:
Cartagena en Valencia
 
Van zaterdag 6 januari t/m maandag 8 januari 2018 rijden we op het fantastische circuit Cartagena waarna we op dinsdag 9 januari vertrekken richting Valencia (±280 km). Je hebt dan nog ruim de tijd om de prachtige stad Valencia te verkennen. En als 'grote finale' rijden we donderdag 11 januari & vrijdag 12 januari op het MotoGP circuit van Valencia.
 
Klik hier voor meer informatie. Schrijf je nu alvast in en profiteer van de SPECIALE VROEGBOEKPRIJS. Wees er snel bij want deze prijs is geldig tot 1 oktober!
 
 
 
Lessen op de BMW G 310 R
 
Ben je momenteel bezig met je motorrijbewijs en wil je eens lessen op de nieuwe BMW G 310 R? Vraag je rijschool dan contact op te nemen met Motorplaza en wij regelen deze lesmotor voor jou!
 
 
Maandaanbieding
 
september 2017
 
 
 
Vakantie duur geweest?
En toch een nieuwe motor willen?
 
Motorplaza heeft de oplossing!
 
  Wij hebben voor u geselecteerd:
  • BMW R1200 GS ralley uitvoering
  • BMW R1200 GS Adventure
Nieuw, full options en direct rijden. De eerste 8 weken betaalt u alleen de brandstof. Na deze 8 weken rekent u af, of maakt u gebruik van één van de aantrekkelijke financieringsvormen van BMW financial services.
 
 
 
Volg Motorplaza op Facebook
 
Motorplaza is 1 van de grootste motorkledingleveranciers in Nederland.
Wij hebben alle toonaangevende merken in huis.
En in Heerenveen tevens een outlet waar alleen al 1.000 helmen, 200 lederen combi's, honderden textieljassen enz enz voor zeer scherpe prijzen te koop zijn!
 
 
 
Groningen, Kieler Bocht 57, tel: 050-5470100
Heerenveen, Mars 24, tel: 0513-683239