Meer dan 25 merken

Nieuwsbrief 22 april 2017

 
 
 
 
In deze nieuwsbrief:
 
* Actie op nieuwe BMW R 1200 RT Business Edition, F 700 GS, F 800 GS (Adventure)
* De HP4 Carbon komt naar Motorplaza!
* BMW Motorrad Speeddate: Spirit of GS
 
 
 
Actie op nieuwe BMW R 1200 RT Business Edition en F-serie
 
Afbeelding BMW R 1200 RT Business Edition
 
R 1200 RT Business Edition
Bij aanschaf van een nieuwe BMW R 1200 RT in april of mei ontvangt u een BMW Navigator V en Comfort Windscherm voor € 99,-.
Dit geeft een klantvoordeel van ruim € 900,-.
 
F 700 GS, F 800 GS en F 800 GS Adventure
Wanneer u in april of mei een nieuwe F 700 GS, F 800 GS of F 800 GS Adventure bij ons besteld, rusten we hem voor € 321,- uit met de volgende accessoires:
  • Getint windscherm
  • Akrapovic uitlaatdemper
  • BMW Navigator Street
 
Het voordeel loopt hierbij op tot wel € 1300,-!
Vraag direct een offerte of proefrit aan!
 
* Vraag onze verkoper naar de voorwaarden van deze acties.
 
 
 
De HP4 Carbon komt naar Motorplaza!
 
HP4 Carbon
 
De HP4 Carbon / Race is een zeer exclusieve BMW racemotor, waarvan er maar 750 worden geproduceerd. Er komen slechts 4 naar Nederland. En hiervan komen er twee naar Motorplaza!
 
Puur genieten op het race circuit
Het is een pure lichtgewicht racemotor voor op het circuit. Rijklaar en met volle tank weegt de HP4 slechts 171 kilo en is daarmee lichter dan de superbikes die momenteel strijden om het Superbike Wereldkampioenschap en slechts een fractie zwaarder dan de MotoGP fabrieksracers.
 
Enkele features
  • Monocoque hoofdframe, zelfdragend achterframe en wielen gemaakt van carbonfiber
  • Öhlins vering en demping, lichtmetalen swingarm en Brembo monoblock remklauwen uit het Superbike Wereldkampioenschap
  • Krachtbron gerijpt in de racerij, close-ratio versnellingsbak met overbrengingsverhoudingen volgens World Cup specificaties
  • Een op gewicht geoptimaliseerd elektrisch systeem, 2D cockpit en Dynamic Traction Control DTC, Engine Brake EBR, Wheelie Control en andere elektronische features
  • Lichtgewicht carbonfiber delen en hand geborstelde aluminium brandstoftank
 
Zodra deze handgemaakte supersport bij ons in de winkel staat, berichten wij u.
 
 
BMW Motorrad Speeddate: Spirit of GS
 
Ontdek uw ideale GS
 
9 en 10 mei in Groningen
13 en 14 juni in Heerenveen
 
BMW Motorrad Speeddate: Spirit of GS
 
Dit voorjaar trekken alle BMW GS modellen, in zowel standaard als verlaagde uitvoering, langs de BMW Motorrad dealers. Dé kans om op een vrijblijvende manier kennis te maken met deze aantrekkelijke Adventure modellen. Bij ons bent u van harte welkom op dinsdag 9 en woensdag 10 mei in Groningen en dinsdag 13 en woensdag 14 juni in Heerenveen om uw favoriete GS vrijblijvend uit te proberen.
 
Daarom zijn alle GS demonstratie modellen, in zowel standaard als verlaagde uitvoering, van BMW Nederland gedurende deze dagen bij ons. Van elke GS is er één uitgevoerd met de standaardzithoogte en één in een verlaagde uitvoering. Zo kunt u uw ideale GS ontdekken tijdens de BMW Motorrad Speeddate: Spirit of GS.
 
Een Speeddate: Spirit of GS regelt u heel gemakkelijk online. Klik op de button hieronder, vul uw gegevens in en kies dan uw gewenste model en zithoogte. Daarna de dag en het tijdstip die u het beste uitkomen. U ziet meteen of u een date heeft. En vanzelfsprekend ontvangt u een bevestiging per email. U kunt zich inschrijven voor één Speeddate: Spirit of GS via onderstaande link. Ter plaatse kunt u afhankelijk van de beschikbaarheid, in overleg met ons op een tweede Speeddate gaan met een ander model.
 
 
 
Volg Motorplaza op Facebook
Motorplaza is 1 van de grootste motorkledingleveranciers in Nederland.
Wij hebben alle toonaangevende merken in huis.
En in Heerenveen tevens een outlet waar alleen al 1.000 helmen, 200 lederen combi's, honderden textieljassen enz enz voor zeer scherpe prijzen te koop zijn!
 
 
Groningen, Kieler Bocht 57, tel: 050-5470100
Heerenveen, Mars 24, tel: 0513-683239