Meer dan 25 merken

Reizen en training

In 2012 borduren we natuurlijk als Motorplaza door op de reizen zoals we die altijd georganiseerd hebben. Ook dit jaar hebben we weer twee geweldige hotels gevonden waar we in Mei en September kunnen verblijven. Zoals u van ons gewend bent, vertrekken we met een leuke groep mensen en de begeleiding richting Duitsland en we zullen u verbazen met prachtige routes en zeer comfortabele hotels.

10 t/m 13 mei De Hartz

We gaan van 10 t/m 13 mei 4 dagen richting de Hartz. In het hotel Niedersachsen in Goslar verblijven we drie nachten, dit hotel heeft een Nederlands echtpaar als eigenaar en staat zeer hoog aangeschreven. Natuurlijk komt u hier niets tekort en staat dit hopelijk garant voor een prachtig verblijf. De kosten voor deze reis bedragen 199,= euro per persoon voor een tweepersoonskamer en voor een eenpersoons kamer geldt een toeslag van 40,=, dus alleen kost het 239,=. In deze kosten is inbegrepen koffie met gebak voor vertrek bij de verzamelplaats, Kurtax en natuurlijk een verblijf van drie nachten op basis van half pension. De inschrijving is al gestart en gaat al aardig, dus mocht u mee willen, meldt u z.s.m. aan. Opgave via info@motorplazaheerenveen.nl.

7 t/m 9 september Teutoburgerwald

Op 7 september vertrekken we richting het Teutoburgerwald en verblijven we van 7 t/m 9 september in Bad Rothenfelde. Hier hebben we een heel leuk hotel gevonden waar vanuit we een hele mooie route kunnen gaan rijden. Ook bij deze reis kunt u rekenen op een gezellige groep, met goede begeleiding indien gewenst en een uitermate goede verzorging in het hotel. Voor deze drie-daagse zijn de kosten per persoon in een tweepersoonskamer 139,= euro, voor een eenpersoonskamer rekenen we 154,= euro. Opgave via info@motorplazaheerenveen.nl.

Trainingen

In 2012 breiden we onze trainingen weer uit. We organiseren op aanvraag een tweetal all-road trainingen in samenwerking met motorrijschool Hendriks. Tijdens deze dag kunt u veel leren over het motorrijden op onverharde wegen en mul zand. Qua remtechnieken, gewichtsverdeling en sturen is deze dag zeer leerzaam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via info@motorplazaheerenveen.nl. Daarnaast organiseren we in samenwerking met www.vtmtrain.nl ook verscheidene VRO ( Voortgezette Rij Opleidingen) cursussen. In een kleine groep met een gecertificeerde leraar worden qua motortechnieken, remmen en veilig weggebruik de puntjes op de i gezet. Deze training wordt door de meeste verzekeraars dermate belangrijk gevonden, dat ze het certificaat wat u na afloop krijgt, belonen met 10-15% korting op uw verzekeringspremie. De cursus betaalt zich in de meeste gevallen dus ook nog terug. De trainingsdata zijn : 31 maart, 21 april, 28 april, 5 mei, 19 mei, 9 juni, 30 juni en 14 juli. De kosten zijn 150,= euro. Opgave via info@motorplazaheerenveen.nl.

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met Motorplaza Heerenveen 0513-683239.