Meer dan 25 merken

RUILEN & RETOURNEREN

Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst.

De artikelen die u retour wilt sturen dienen ongedragen en ongewassen te zijn. Uiteraard is het geen probleem om de artikelen te passen. Zorg ervoor dat de artikelen net zo teruggestuurd worden als dat u ze ook heeft ontvangen, namelijk met labels, beschermfolie e.d. op of aan de artikelen. Vul het retourformulier die u bij de bestelling ontvangt zo volledig mogelijk in en voeg deze bij het pakket. Als u ervoor kiest om uw bestelling naar ons retour te sturen dan zijn de kosten hiervan voor uw eigen rekening. Uiteraard kunt u uw bestelling ook in 1 van onze winkels ruilen/terugbrengen (Groningen of Heerenveen). 

 

Het adres voor retourzending is:

Motorplaza Groningen
retour webshop
Kieler bocht 57
9723 JA  Groningen

Nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen wordt deze gecontroleerd. Na deze controle storten wij het door u betaalde bedrag terug op de (creditcard/bank) rekening waarvan u de betaling heeft verricht. Dit is meestal binnen 2 werkdagen weer zichtbaar op uw (creditcard/bank) rekening. Indien u de gehele bestelling annuleert ontvangt u ook de eventueel door u betaalde verzendkosten retour. 

Als u ervoor kiest een andere artikel te willen ontvangen zullen wij ervoor zorgen dat het door u gewenste artikel z.s.m. naar u wordt opgestuurd. Wij brengen u op de hoogte als het item niet voorradig is of de levertijd iets langer is. De verzendkosten om een vervangend artikel naar u op te sturen nemen wij voor onze rekening. 

Indien u verder nog vragen heeft omtrent het ruilen & retourneren kunt u een mail sturen naar: webmail@motorplaza.net