Meer dan 25 merken

Nieuwsbrief 1 juni 2017

 
 
 
 
In deze nieuwsbrief:
 
* Introductie nineT Urban G/S en K 1600 GTL
* BMW Motorrad Speeddate: Spirit of GS in Heerenveen
* Motorreis naar Sauerland in september
* Huur een motor in Barcelona!
* Maandaanbieding: R 1200 GS Miniatuur
 
 
 
Introductie nineT Urban G/S en K 1600 GTL
 
Zaterdag 3 juni
 
(Heerenveen en Groningen)
 
nineT Urban G/S
Als lid van de BMW R nineT familie levert de R nineT Urban G/S aboluut boxerplezier, zelfs naast het asfalt. Dit in de vorm van een ultramoderne motorfiets met een zelfbewuste enduro-uitstraling.
 
De R nineT Urban G/S is een eerbetoon aan de originele G/S die al sinds 1980 het rijplezier op en naast de weg belichaamt. Geschikt voor het terrein, het asfalt en lange reizen was deze machine inzetbaar voor elk avontuur. Ook in de motorsport is hij al snel ontdekt als de perfecte motorfiets.
 
K 1600 GTL
Als luxe van alle ballast wordt bevrijd, bereikt het een nieuw niveau. In de voorhoede van deze evolutie staat de BMW K 1600 GTL. Deze motorfiets geeft de berijder een suoerieur gevoel van soevereiniteit.
 
Door de kracht van zijn 6-cilinder lijnmotor heb je alle mogelijkheden in elke rijsituatie. Dit is rijden en genieten. Zelfs in het schemerige licht en in het donker. Met 's werelds eerste adaptieve bochtverlichting voor een motorfiets schijnt de GTL al van ver in de bochten en wijst hij zo de weg naar de toekomst van de luxe touring.
 
 
Introductie op zaterdag 3 juni
De K 1600 GTL en de nineT Urban G/S staan op zaterdag 3 juni in onze showrooms. U bent van harte welkom van 9.00 uur tot 17.00 uur.
 
 
BMW Motorrad Speeddate: Spirit of GS
 
Ontdek uw ideale GS
 
13 en 14 juni in Heerenveen
 
 
Dit voorjaar trekken alle BMW GS modellen, in zowel standaard als verlaagde uitvoering, langs de BMW Motorrad dealers. Dé kans om op een vrijblijvende manier kennis te maken met deze aantrekkelijke Adventure modellen.
 
Bij ons bent u van harte welkom op dinsdag 13 en woensdag 14 juni in Heerenveen om uw favoriete GS vrijblijvend uit te proberen.
 
Daarom zijn alle GS demonstratie modellen, in zowel standaard als verlaagde uitvoering, van BMW Nederland gedurende deze dagen bij ons. Van elke GS is er één uitgevoerd met de standaardzithoogte en één in een verlaagde uitvoering.
Zo kunt u uw ideale GS ontdekken tijdens de BMW Motorrad Speeddate: Spirit of GS.
Een Speeddate: Spirit of GS regelt u heel gemakkelijk online. Klik op de button hieronder, vul uw gegevens in en kies dan uw gewenste model en zithoogte. Daarna de dag en het tijdstip die u het beste uitkomen. U ziet meteen of u een date heeft. En vanzelfsprekend ontvangt u een bevestiging per email. U kunt zich inschrijven voor één Speeddate: Spirit of GS via onderstaande link. Ter plaatse kunt u afhankelijk van de beschikbaarheid, in overleg met ons op een tweede Speeddate gaan met een ander model.
 
 
 
Motorreis naar Sauerland
 
donderdag 21 t/m zondag 24 september 2017
 
(Hotel Zur Schmitte, Schmallenberg)
 
 
Wij hebben weer een unieke reis voor u samengesteld. Van donderdag 21 tot en met zondag 24 september verblijven wij in hotel Zur Schmitte in Schmallenberg. We hebben inmiddels persoonlijk kennis gemaakt met het Nederlandse eigenaarsechtpaar.
 
Uniek is deze reis omdat wij een superscherpe prijs hebben geregeld. Op basis van een 2-persoonskamer betaalt u € 199,- p.p. Hiervoor krijgt u: 3x ontbijtbuffet, 3x diner, de routes EN alle drankjes in het hotel (m.u.v. sterk alcoholisch) GRATIS.
Onder voorbehoud is er 1 avond live muziek.
 
Wees er snel bij, want de verwachting is dat we dit snel vol zullen hebben (er zijn slechts drie 1-persoonskamers).
 
U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: info@motorplaza.net
 
 
Huur een motor in Barcelona!
 
 
Wie wil er niet een paar dagen tussenuit? Wij bieden de volgende mogelijkheid: Motorverhuur vanuit Barcelona, Spanje.
 
U vliegt naar Barcelona en op het vliegveld wordt u door een Nederlands sprekende persoon met de auto opgehaald. Na een half uurtje bent u bij de door u gehuurde motor, een BMW R1200GS met 3 koffers of een BMW F700GS met 2 koffers. De motoren zijn voorzien van navigatie.
Na de huurperiode levert u de motor weer in en wordt u teruggebracht naar het vliegveld.
 
De huur per motor is € 100,- per dag inclusief All Risk verzekering, eigen risico is € 500,-. Dit is inclusief transport van en naar het vliegveld. Bij verhuur voor een langere periode gelden er andere tarieven.
 
Mocht u hulp in Spanje nodig zijn dan kunt u ten allen tijde ons Nederlands sprekend contactpersoon bellen.
 
De motoren betreffen nieuwe motoren, voorzien van Nederlands kenteken en eigendom van Motorplaza.
 
Voor boekingen en / of vragen mail gerust naar: info@motorplaza.net
 
 
 
Volg Motorplaza op Facebook
 
Motorplaza is 1 van de grootste motorkledingleveranciers in Nederland.
Wij hebben alle toonaangevende merken in huis.
En in Heerenveen tevens een outlet waar alleen al 1.000 helmen, 200 lederen combi's, honderden textieljassen enz enz voor zeer scherpe prijzen te koop zijn!
 
 
Groningen, Kieler Bocht 57, tel: 050-5470100
Heerenveen, Mars 24, tel: 0513-683239